Muziekcommissie:

Taak:

Is klankbord voor de dirigent en geeft advies over het repertoire en de muzikale progammering van concerten

Silvia Bours-Verspagen

Evenementencommissie:

Taak:

Doet voorstellen over invulling jaarprogramma, bedenkt/organiseert concerten, organiseert solistenconcours, bereidt concertreizen voor, denkt na over “het publiek”. Brainstormen over muzikale activiteiten is de belangrijkste taak en dit vormt de input voor de muziekcommissie. Daarnaast ondersteunt deze commissie het bestuur bij het organiseren van activiteiten.

Coen van Diepen

Jeugdcommissie:

Taak:

Kweken van een verenigingsgevoel bij instroom en organisatie van (bindings)activiteiten voor onze jeugdige muzikanten (tot 18 jaar).

Coen van Diepen

Logistieke commissie:

Taak:

Vervoer instrumentarium en overige logistieke werkzaamheden. Daar waar nodig bieden ze de helpende hand.

Henk van Diepen