HarmonieNedwrt RT @eversnederweert: Prachtig concert door een vereniging die aard- en nagelvast met de Nederweerter gemeenschap is verbonden. Gruuëts op D…

Actueel nieuws

Maatregelen Corona-virus

Zoals niemand zal zijn ontgaan zijn er maatregelen afgekondigd door de rijksoverheid en het RIVM met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het corona-virus.

Ook wij als harmonie hebben deze berichtgeving gevolgd en zijn door de overkoepelende muziekbond KNMO geadviseerd alle evenementen af te gelasten tot in ieder geval 28 april (zie berichtgeving op de website KNMO: https://www.knmo.nl/2020/03/12/faq-corona/#.XmtpDc5Kj4a)

Hier gaan we als Harmonie Sint Joseph Nederweert dan ook gehoor aan geven. Het betreft hierbij dus afgelasting van alle reguliere repetities van AMV, jeugdharmonie, drumband en orkest en de Algemene Ledenvergadering van donderdag 19 maart. Voor de ALV zal een alternatieve datum worden gezocht zodra de situatie dit toelaat.