• Banner_2018_1_gt.jpg

Facebook

Twitter

HarmonieNedwrt RT @eversnederweert: Prachtig concert door een vereniging die aard- en nagelvast met de Nederweerter gemeenschap is verbonden. Gruuëts op D…

In memoriam Jo Kneepkens

Afgelopen maandag bereikte ons het trieste nieuws dat ons oud-bestuurslid, oud-instructeur en Erelid Jo Kneepkens op 84-jarige leeftijd is overleden.

Jo was in 1962 de oprichter van onze drumband en tevens de eerste instructeur van de drumband. Dit heeft hij tot 1975 gedaan, waarna Jo Beckers hem heeft opgevolgd. Tijdens zijn periode als instructeur zijn er diverse mooie resultaten behaald door de drumband en individuele solisten. Naast zijn muzikale verdiensten voor de drumband, was hij ook actief als slagwerker bij het orkest en is hij bestuurslid geweest tot 1996.

Jo was een trouw lid die samen met Nellie graag kwam luisteren naar de uitvoeringen van het harmonieorkest en ‘zijn’ drumband. De verenigingsstropdas die hij had ontvangen na aanschaf van onze nieuwe uniformen droeg hij dan vol trots. We zijn hem als harmonie veel dank verschuldigd voor wat hij gedurende zijn 68-jarig lidmaatschapheeft betekend voor onze vereniging.

Komende zaterdag 4 mei om 11:00 uur nemen we afscheid van Jo tijdens zijn uitvaart in de Sint Lambertuskerk te Nederweert. Hier zullen orkest en drumband uiteraard hun steentje aan bijdragen. Vanaf deze plek wens ik Nellie, de kinderen en kleinkinderen en de familie Kneepkens-Janssen heel veel sterkte met dit verlies.

 

Harmonie St. Joseph tijdens de viering van het Caeciliafeest 2011.

Laatste Nieuws

Geslaagd!

Een aantal van onze leerlingen slaagde voor een muziekdiploma. Wij feliciteren hen hiermee.

Lees meer...

In memoriam Jo Kneepkens

Afgelopen maandag bereikte ons het trieste nieuws dat ons oud-bestuurslid, oud-instructeur en Erelid Jo Kneepkens op 84-jarige leeftijd is overleden.

Lees meer...

Website Guulkes Lakeside Music Night 2019 gelanceerd!

De voorbereidingen voor de tweede editie van de Lakeside Music Night zijn in volle gang. Bij een professioneel evenement hoort uiteraard ook een website en bij het ontwerpen van deze website is ook het logo opnieuw ontworpen.

Lees meer...

In memoriam Antoon Feijen

Deze week bereikte ons het trieste nieuws dat ons oud-bestuurslid en Lid van Verdienste Antoon Feijen op 68-jarige leeftijd is overleden. Antoon heeft een lange en moedige strijd gestreden, maar heeft deze tot verdriet van ons allen moeten staken.

Lees meer...

Snel zoeken

Volg ons

facebooktwitteryoutube