• Banner_2018_1_gt.jpg

Onze kalender

Geen komend evenement!

Facebook

Twitter

HarmonieNedwrt RT @eversnederweert: Prachtig concert door een vereniging die aard- en nagelvast met de Nederweerter gemeenschap is verbonden. Gruuëts op D…

Website Guulkes Lakeside Music Night 2019 gelanceerd!

De voorbereidingen voor de tweede editie van de Lakeside Music Night zijn in volle gang. Bij een professioneel evenement hoort uiteraard ook een website en bij het ontwerpen van deze website is ook het logo opnieuw ontworpen.

Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019! Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Een Maestro-competitie is een extra toevoeging waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank!

Vanaf 11 januari is een groot projectorkest (ruim 80 muzikanten) bestaande uit Harmonie Sint Joseph uit Nederweert en Harmonie Melodie der Peel uit Ospel gestart met de voorbereidende repetities. Om de juiste sound te krijgen, zal het geheel worden aangevuld met een band.

Ook de slagwerkgroepen uit Nederweert en Ospel hebben de handen ineen geslagen om een spetterende bijdrage tijdens de Guulke’s Lakeside Music Night te verzorgen. Het gemengd koor Da Capo uit Stramproy zal een mooie aanvulling vormen op het orkest en de vele solisten.

In januari hebben 39 solisten auditie gedaan om een plek te krijgen in de schijnwerpers van Guulke’s Lakeside Music Night. Na een zorgvuldige selectie door een professionele jury, zijn 17 solisten uitverkoren om zich op 18 oktober en 19 oktober van hun beste kant te laten zien.

Voor een extra visuele wow-factor zullen de dansers van Dansschool Dansrijck ook hun medewerking verlenen. De beide avonden worden afgesloten met een swingende afterparty.

Klik hier of op het nieuwe logo voor de website.

Sportcentrum De Bengele zal voor deze avonden worden omgebouwd tot een muziektempel waar u gedurende de gehele avond, onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van al het moois dat Guulke’s Lakeside Music Night 2019 u te bieden heeft.

De voetjes mogen van de vloer, meezingers zullen er zeker langskomen… kortom: let’s party!

 

 

Harmonie St. Joseph tijdens de viering van het Caeciliafeest 2011.

Laatste Nieuws

Snel zoeken

Volg ons

facebooktwitteryoutube