• Banner_2018_1_gt.jpg

Onze kalender

Geen komend evenement!

Facebook

Twitter

HarmonieNedwrt RT @eversnederweert: Prachtig concert door een vereniging die aard- en nagelvast met de Nederweerter gemeenschap is verbonden. Gruuëts op D…

In memoriam Antoon Feijen

Deze week bereikte ons het trieste nieuws dat ons oud-bestuurslid en Lid van Verdienste Antoon Feijen op 68-jarige leeftijd is overleden. Antoon heeft een lange en moedige strijd gestreden, maar heeft deze tot verdriet van ons allen moeten staken.

Antoon was van 2002 tot 2015 secretaris van onze harmonie. In deze periode was hij naast zijn drukke werkzaamheden als secretaris ook veel bezig met ICT binnen onze vereniging. Hij heeft, onder andere, mede de eerste website opgezet en een ledenadministratietool ontworpen waar we tot op de dag van vandaag gebruik van maken. Ook was hij vaak achter de fotocamera te vinden en heeft gezorgd voor duizenden foto's van de harmonie tijdens diverse gelegenheden zodat onze historie in beeld gevangen blijft.

Antoon was niet iemand die graag op de voorgrond trad, maar op de achtergrond bergen werk heeft verzet voor onze vereniging waarvoor we hem veel dank verschuldigd zijn. Voor al deze werkzaamheden is hij in 2015 benoemd tot Lid van Verdienste.

We wensen Marleen en de familie Feijen-Hoeben heel veel sterkte toe met dit verlies. 

Op verzoek van Antoon zal de uitvaart in kleine kring worden gehouden.

 

Harmonie St. Joseph tijdens de viering van het Caeciliafeest 2011.

Laatste Nieuws

Snel zoeken

Volg ons

facebooktwitteryoutube